29 квітня 2024

Родинні посиденьки - 2024

27 квітня відбувся фінал міського конкурсу 

"Родинні посиденьки - 2024" 

(традиції сімейного читання)

фото з сайту: http://surl.li/tgutq

фото з сайту: http://surl.li/thfip
Міський конкурс проводиться з 11 березня 2024 року по 27 квітня 2024 року Управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради, Управлінням освіти Чернігівської міської ради та КЗ «Чернігівська обласна бібліотека для дітей» Чернігівської обласної ради.

Сімейне читання – це не тільки читання дітям, а й спілкування сім’ї, зміцнення духовних зв’язків. Реалізація цього завдання можлива за умови спільної діяльності бібліотеки, школи і сім’ї. Саме ці три складові сприяють співпраці з родинами, постійному вдосконаленню виховних можливостей батьків, а також допомагають оволодіти навичками сімейного читання, усвідомити його значення.

Головна мета конкурсу – патріотичне, національне виховання дітей і підлітків, формування у них громадянської свідомості, почуття любові до рідного краю, знання культури Чернігівщини, пошани до пам’яті роду, підвищення читацької культури дітей, ролі книги і бібліотеки в суспільстві, організації культурного дозвілля через розвиток традиції читання в родині.

Втілення основних завдань конкурсу відбулося через вивчення української культури, народних традицій, вітчизняної історії, на прикладах життя видатних українців, земляків, а також привернення уваги батьків, школи, громадськості до відродження українських традицій сімейного читання, усвідомлення своєї ідентичності.

Вітаємо  Павла Гайдіна, учня 11-В класу нашого ліцею, який разом зі своєю родиною - тіткою Мариною Анатоліївною, та дядьком Ігорем Миколайовичем Сиволожськими посіли почесне ІІ місце у фіналі!

фото з сімейного архіву

фото з сімейного архіву



Більш детально за посиланням 📚


Немає коментарів:

Дописати коментар

День вишиванки єднає українців

  фото з сайту:  http://surl.li/tqqkk Вишиванка – символ України, Кожної великої родини, Нашої історії та мови Залюбки вдягаєм її знову. Авт...